ADN-ul Issue Monitoring – politici publice și tehnică legislativă

Issue Monitoring a apărut dintr-o nevoie pe care am resimţit-o acut de-a lungul celor peste 10 ani de carieră în advocacy şi public affairs. Chiar în mijlocul turbulenţelor profesionale, mi-am dat sea­ma cât de mult m-ar ajuta să am instrumente adecvate de monitorizare. Simțeam nevoia de un seriviciu care să îmi permită să ţin pasul cu volumul uriaş de informaţii. Din aceste informații trebuia să selectez numai lucrurile care afectează business-urile şi organizaţiile pe care le reprezentam.

Aveam nevoie de un instrument eficient de monitorizare. Într-un ocean de informaţie, trebuia să pot pune degetul numai pe conţinutul relevant pentru mine. Tot timpul trebuia să fiu informat în timp real cu schimbările legislative. Uitându-mă în urmă, îmi dau seama că a fost un mare plus faptul că m-am putut ghida după propriile experienţe ca să definesc un produs care chiar să creeze valoare.

Octavian Rusu CEO FondatorOctavian Rusu (CEO & Fondator), Issue Monitoring

5 ANI DE ACTIVITATE

9 EXPERȚI DEDICAȚI

25+ CLIENȚI MULȚUMIȚI

1000+ INIȚIATIVE MONITORIZATE

Echipa Issue Monitoring. Experți în politici publice.

OCTAVIAN RUSU
OCTAVIAN RUSUCEO & Fondator
Antreprenor social cu peste 10 ani de experiența în servicii de advocacy, public affairs și consultanță pentru companii și organizații neguvernamentale. Și-a început cariera în PA în firma de avocatură Șerban & Musneci Associates. A coordonat alături de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile cele mai importante campanii de advocacy de modificare legislativă în sectorul nonprofit. S-a implicat în peste 10 programe de asistență tehnică pentru diverse ministere, autorități publice centrale și ONGuri.
IOANA ENE
IOANA ENECoordonator echipă
Ioana a absolvit cursurile de Politică și Relații Internaționale ale universității din Leeds, Marea Britanie, iar în 2018 a obținut un master în Relații Internaționale de la aceeași universitate. A lucrat ca ambasador al Universității sale, ca intern la Guvernul României, asistent de cercetare la Expert Forum, este trainer și mentor în cadrul organizației Tineri pentru Tineri. În timpul liber, Ioana vă poate încânta urechile pe acorduri de Beethoven și Mozart cântate la pianul din sufragerie.
ANA MARIA ANGHEL
ANA MARIA ANGHELExpert politici publice
Ana-Maria este specializată în științe politice și culturale, cu un MA la #Unibuc. S-a alăturat, în timpul studenției, Institutului European din România și Institutului Național pentru Cercetare și Formare Culturală, și unor proiecte precum „Youth Voice”, în colaborare cu Delegația de tineret a României la ONU. Ana-Maria vede lumea politică de astăzi ca fiind un subiect demn de analizat și aprofundat. Când nu e la birou, redescoperă lumea cu ajutorul aparatului foto, și măsoară trecerea timpului în râsete, alături de prieteni.
VLADIMIR COSTACHE
VLADIMIR COSTACHEExpert politici publice
Vladimir Costache a urmat cursurile de Relații Internaționale ale Universității din Leeds, Marea Britanie, iar în 2018 a obținut un master în Relații Internaționale de la aceeași facultate. Pasionat de politică comparativă, expertiza sa include efectele regimurilor comuniste asupra democrațiilor Est Europene, medierea conflictelor internaționale, importanța relațiilor comerciale globale și competiția pentru supremație dintre marile puteri ale lumii. În timpul liber, Vladimir scrie poezie.
ALEXANDRA CIOBANU
ALEXANDRA CIOBANUExpert politici publice
Alexandra este implicată în activitatea de monitorizare legislativă și asigură suport tehnic întregii echipe în funcționarea platformei. A finalizat studiile liceale secția comunicații. Alexandra este de 4 ani în echipa Issue Monitoring și este, fără îndoială, cel mai bine organizat om din echipă. Foarte atentă la detalii, perfectionistă şi super rapidă atunci când dă alerte despre noile modificări legislative, ea dă vina pe zodie – este Fecioară- în momentele în care le spune colegilor cum stă treaba :).
DANIEL DUMITRU
DANIEL DUMITRUExpert politici publice
Daniel este licențiat în Litere și Psihologie, are un master în Psihologie aplicată în domeniul securității naționale și este Psiholog cu drept de liberă practică cu specializarea Psihologie aplicată în domeniul securității naționale. La acestea se adaugă experiența în domeniul IT ca System Monitoring Technician și implicarea în mai multe proiecte de cercetare psihologică. Este pasionat de aplicarea tehnologiei în domeniul psihologiei. În cadrul Issue Monitoring, este responsabil de monitorizare legislativă și media.
EMILIAN AIGNĂTOAEI
EMILIAN AIGNĂTOAEIExpert politici publice
Emilian Aignătoaei este responsabil de monitorizarea media și a procesului legislativ în cadrul Issue Monitoring. Este licențiat în Științe Politice, a urmat programul de master Managementul Organizațiilor și Serviciilor Publice la Universitatea București și a acumulat experiență profesională în e-commerce și monitorizare media și social-media. Pregătit să lucreze oricând, pe timpul verii, la umbra unui copac este pasionat de politică, istorie și cultura satului traditional românesc.

Alătură-te echipei de experți în politici publice

Dacă te regăseşti în profilul colegilor noștri şi ne împărtăşeşti convingerile şi valorile, te poţi alătura echipei Issue Monitoring ca expert politici publice sau operator monitorizare legisalativă.

Cariere