Viziunea Issue Monitoring este ca orice cetățean și companie să poată paricipa la decizia publică printr-un simplu click de mouse. Cum facem aces lucru? Combinăm tehnologia cu expertiza în politici publice.

Ne-ar face mare plăcere să dicutăm despre acest subiect.

Contactează-ne!

Contact

Sos. Iancului nr. 19, Bl. 106B, Sc. B, Ap. 53,
București, Sector 2

Email: office@issuemonitoring.ro
Recom: J40/10649/2017
Cod fiscal: RO37849294
Cont: RO43RNCB0075154968900001

Dezvoltare Issue Monitoring

  • Octavian Rusu

  • +40 742 127 721

  • octavian@issuemonitoring.ro

Issue Monitoring a apărut dintr-o nevoie pe care am resimţit-o acut de-a lungul celor peste 10 ani de carieră în advocacy şi public affairs. Chiar în mijlocul turbulenţelor profesionale, mi-am dat sea­ma cât de mult m-ar ajuta să am instrumente adecvate de monitorizare. Simțeam nevoia de un seriviciu care să îmi permită să ţin pasul cu volumul uriaş de informaţii. Din aceste informații trebuia să selectez numai lucrurile care afectează business-urile şi organizaţiile pe care le reprezentam.

Aveam nevoie de un instrument eficient de monitorizare. Într-un ocean de informaţie, trebuia să pot pune degetul numai pe conţinutul relevant pentru mine. Tot timpul trebuia să fiu informat în timp real cu schimbările legislative. Uitându-mă în urmă, îmi dau seama că a fost un mare plus faptul că m-am putut ghida după propriile experienţe ca să definesc un produs care chiar să creeze valoare.

Octavian Rusu CEO FondatorOctavian Rusu (CEO & Fondator), Issue Monitoring

Formular Contact

Ai întrebări legate de serviciile Issue Monitoring sau despre modificările legislative?

Experții noștri în politici publice vor citi mesajul tău și vor veni cu un răspuns personalizat. Spune-ne cu ce putem să îți fim de ajutor.