Loading...

Cariere

Home/Cariere
Cariere2020-06-27T15:15:01+03:00

CARIERĂ ÎN POLITICI PUBLICE

La Issue Monitoring am construit o echipă foartă tânără și competentă de profesioniști în politici publice din care poți face și tu parte. Învață subtilitățile și rigorile unei meserii practicate la cel mai înalt nivel, într-un mediu prietenos și dinamic.

  • Înveți totul despre politici publice într-un mediu foarte prietenos, printre oameni care cred în potențialul tău.

  • Ești aproape de deciziile cele mai importante luate în România, ești expus la întâlniri la nivel înalt și întelegi cum funcționează aparatul de stat de sus în jos.

  • Ai oportunități de creștere în carieră alături de o companie care se dezvoltă rapid, în care media de vârstă a echipei este sub 30 de ani.

Fie că e vorba despre clienți, fie că ne referim la relațiile din echipă, onestitatea și transparența sunt valori de bază pentru noi.

Ne facem o misiune din a întelege cât mai bine nevoile clienților și venim în întampinarea lor.

Respectul este temelia pe care construim toate relațiile.

Ca angajat Issue Monitoring, ești investit cu un capital de încredere foarte mare. Această încredere se extinde la relația noastră cu clienții și colaboratorii și este dublată de responsabilitatea pe care o avem fată de ei.

OPORTUNITĂȚI DE CARIERĂ

Issue Monitoring caută interni

Eşti tânăr absolvent de studii superioare și ești pasionat de politicile publice și de politică? Îți place să fii la curent cu știrile și cu noutățile legislative? Vrei să înveți mai multe etapele de elaborare a politicilor publice și procesul legislativ din România? Vino în echipa Issue Monitoring! Principalele responsabilități: Monitorizarea alocărilor financiare pentru programe de sănătate, pe website-urile instituțiilor publice, precum declarațiile din spațiul public ale factorilor de decizie referitoare la acest subiect; Crearea, verificarea și actualizarea profilurilor actorilor relevanți din bazele de [...]

By |June 13th, 2019|Categories: Uncategorized|Tags: |0 Comments

Te așteaptă o carieră de succes în politici publice

Dacă te regăseşti în profilul colegilor noștri şi ne împărtăşeşti convingerile şi valorile, te poţi alătura echipei Issue Monitoring ca expert politici publice sau operator monitorizare legislativă. Aplică pentru o carieră la Issue Monitoring!

Contactează-ne!

“La Issue Monitoring am crescut într-un timp record. Am intrat în domeniul politicilor publice imaginându-mi un mediu strict, însă experiența de aici mi-a contrazis toate așteptările. Am găsit o echipă caldă și profesionistă și mult loc de dezvoltare personală și profesională, un mediu care te ajută să devii ceea ce îți dorești. Începe-ți și tu cariera la Issue Monitoring!”

IOANA ENE

SPECIALIST POLITICI PUBLICE