Loading...

Cariere

/Cariere
Cariere2019-09-22T19:06:45+02:00

La Issue Monitoring am construit o echipă foartă tânără și competentă de profesioniști în politici publice din care poți face și tu parte. Învață subtilitățile și rigorile unei meserii practicate la cel mai înalt nivel, într-un mediu prietenos și dinamic.

  • Înveți totul despre politici publice într-un mediu foarte prietenos, printre oameni care cred în potențialul tău.

  • Ești aproape de deciziile cele mai importante luate în România, ești expus la întâlniri la nivel înalt și întelegi cum funcționează aparatul de stat de sus în jos.

  • Ai oportunități de creștere într-o companie care se dezvoltă rapid, în care media de vârstă a echipei este sub 30 de ani.

Fie că e vorba despre clienți, fie că ne referim la relațiile din echipă, onestitatea și transparența sunt valori de bază pentru noi.

Ne facem o misiune din a întelege cât mai bine nevoile clienților și venim în întampinarea lor.

Respectul este temelia pe care construim toate relațiile.

Ca angajat Issue Monitoring, ești investit cu un capital de încredere foarte mare. Această încredere se extinde la relația noastră cu clienții și colaboratorii și este dublată de responsabilitatea pe care o avem fată de ei.

JOB-URI DISPONIBILE

Issue Monitoring caută interni

Eşti tânăr absolvent de studii superioare și ești pasionat de politicile publice și de politică? Îți place să fii la curent cu știrile și cu noutățile legislative? Vrei să înveți mai multe etapele de elaborare a politicilor publice și procesul legislativ din România? Vino în echipa Issue Monitoring! Principalele responsabilități: Monitorizarea alocărilor financiare pentru programe de sănătate, pe website-urile instituțiilor publice, precum declarațiile din spațiul public ale factorilor de decizie referitoare la acest subiect; Crearea, verificarea și actualizarea profilurilor actorilor relevanți din bazele de date; Monitorizarea inițiativelor legislative din diverse domenii de interes și actualizarea periodică a informațiilor din baza de date cu privire la acestea; Urmărirea zilnică a site-urilor instituțiilor publice (ministere, Guvern, Monitorul Oficial etc.) și identificarea noutăților relevante; Monitorizarea presei online pe domeniile relevante; Realizarea de sinteze/rezumate pe baza înregistrărilor dezbaterilor din Parlament (abilități de transcriere și sintetizare a informației). Cerințe specifice: Absolvent de studii superioare (promoția 2018 sau 2019), preferabil în unul din următoarele domenii: științe politice, drept, relații internaţionale sau politici publice; Limba engleză - nivel avansat; Experiență utilizare PC (Word – nivel avansat, Excel – nivel de bază); Atenție la detalii, abilități de analiză și sinteză, orientare către rezultate, abilități de gestionare a termenelor [...]

By |June 13th, 2019|Categories: Cariere|0 Comments

Te așteaptă o carieră de succes în politici publice

Dacă te regăseşti în profilul colegilor noștri şi ne împărtăşeşti convingerile şi valorile, te poţi alătura echipei Issue Monitoring ca expert politici publice sau operator monitorizare legislativă.

Contactează-ne!

CREȘTEREA TA ÎN COMPANIE ESTE PRIORITATEA  NOASTRĂ.

“La Issue Monitoring am crescut într-un timp record. Am intrat în domeniul politicilor publice imaginându-mi un mediu strict, însă experiența de aici mi-a contrazis toate așteptările. Am găsit o echipă caldă și profesionistă și mult loc de dezvoltare personală și profesională, un mediu care te ajută să devii ceea ce îți dorești.”

IOANA ENE   •   SPECIALIST POLITICI PUBLICE